Sommarupplevelser

Bodos rangerspel har uppdaterats med nya bilder och förklaring. Och det är många som provat denna sommar!Bodos rangerspel har uppdaterats med nya bilder och förklaring. Och det är många som provat denna sommar!

Många besökare har fått njuta av glassupplevelser, så mycket så att några sorter är slut, men ännu ej markerade!Många besökare har fått njuta av glassupplevelser, så mycket så att några sorter är slut, men ännu ej markerade!

Vår tyske medlem Lars pausar med lite kaffe, bulle och bulletin.Vår tyske medlem Lars pausar med lite kaffe, bulle och bulletin.

Vilka skapelser. Handbyggda, hemma vid någons snickarbänk till ett barn. Men skulle de hålla dagens lektempo?!Vilka skapelser. Handbyggda, hemma vid någons snickarbänk till ett barn. Men skulle de hålla dagens lektempo?!

Håkan ryckte in när specialintresserade besökare ville studera hans Messerschmitt-motorcykel.Håkan ryckte in när specialintresserade besökare ville studera hans Messerschmitt-motorcykel.

Här har vi originalbarnet som lekte med trätågen hans pappa byggde. Birger Backlund i Växjö.Här har vi originalbarnet som lekte med trätågen hans pappa byggde. Birger Backlund i Växjö.

Mitt i sommaren är det inte lätt att få en vinterupplevelse, om du inte befinner dig på TågCentralen i Ljungby förstås!Mitt i sommaren är det inte lätt att få en vinterupplevelse, om du inte befinner dig på TågCentralen i Ljungby förstås!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.