Minnen. Drömmar. Fantasier

I miniatyrernas underbara värld svävar du bort i minnen, drömmar och fantasier. Precis som vi. Och kan vi ge dig lite extra inspiration, väcka din kreativitet och få dig att må bra så är lyckan gjord.

Minivärlden Ljungby gömmer en vision om att skapa ett unikt besöksmål i sydvästra Småland. I Ljungby. På en plats som ingen hade trott var möjlig. Men vi vet att i stort sett alla människor – stora som små – älskar att titta på små figurer. Detta har vi sedan vävt samman med historia, miniatyrvärldar, tåg, berättelser, bilar, utställningar, upplevelser, aktiviteter, filmer och självklart vårt eget lilla Millans Kafé som bara serverar ”hembakad kärlek”.

En upplevelse för hela familjen och för alla nördar du kan tänka dig.

Eller som någon sa till oss en dag:

”När man går in på Minivärlden är man glad. När man går därifrån är man lycklig”

Visst låter det härligt. Vi ses snart 🙂

Sommarliv på Landet Somewhere

Sommar 1/7-10/8

Upptäck och upplev våra fantastiska miniatyrvärldar, aktiviteter och utställningar. Öppet 1/7 - 10/8. Måndag - lördag kl 10-15. Söndag stängt.

Upplev

En aktivitet kan vara liten, den kan vara stor. Den kan vara lugn eller intensiv. Här hittar du en blandning som passar olika sinnen och åldrar. […]

Upptäck

Spännande miniatyrvärldar, imponerande modellbyggen, intressanta utställningar och riktiga livsöden. […]

Carina, Millans Kafé

Millans Kafé & Shop

Å så gott att få sjunka ner på en stol i vårt mysiga café. Kaffe, läsk, frallor, hembakat, glass, pajer och varför inte prova "Stinsens rostade lyxvåffla". Ta gärna en titt i vår shop och fyndhörna med böcker, filmer, roliga saker :-)