LEGO Fantasy 2024 Coola legobyggen

Öppet 1/7 – 10/8. Varje dag utom söndag. Kl 10 – 15.

Inspiration, kreativitet, skaparglädje. När LEGO är som BÄST.

Här ser du alla utställare sommaren 2023. Vi laddar redan för Lego Fantasy 2024. Är du intresserad av att vara med så maila till info@tagcentrale.se

 

Detta blir fjärde året i rad som  vi arrangerar LEGO Fantasy. Vi är överlyckliga och vet att våra besökare uppskattar detta enormt. Och på köpet får du uppleva och upptäcka hela Minivärlden Ljungby.

Vi har lyckats sammanföra nio kreativa och tekniskt skickliga MOC-byggare till en fin sommarutställning under sex veckor på Minivärlden. De flesta är med i föreningen Swebrick och flera av dem har deltagit framgångsrikt i LegoMasters.

Nu har de plockat fram och visar upp en stor mångfald av olika byggen. Här är det inte de gigantiska modellerna som regerar, utan kreativitet, skaparglädje och finesser i varje detalj. Något som alla kan fascineras och inspireras av.

Årets utställare

Henrik Persson
Började bygga med LEGO 2009. Jag gillar att materialet kan återanvändas. Hur mycket jag än bygger så förbrukar jag inga bitar.

Henrik Persson

Leonard von Wolcker
Börjar med att se en film och väljer ett motiv. Det handlar inte om att bygga en exakt kopia utan om att fånga känslan. Historia är ett stort intresse.

Leonard von Wolcker

Jesper Rydhög
Slutade att bygga LEGO när han fyllde 12 år. Vid okänd ålder, år 2015, så insåg han misstaget och började att bygga igen!

Jesper Rydhög

Joakim Segeblad
Joakim medverkade i LEGO Masters 2021. Han ser klossarna som färgklickar och bygger mest med barnen. Tycker om lek och fantasifullt bygge.
Instagram: sök på Afkim

Joakim Segeblad

 

David Gustavsson

Började bygga Lego för 22 år sedan och bygger gärna saker med funktioner och rörlighet. Mitt ständiga mål med legobyggandet är att pressa gränsen för vad som går att göra i Lego.

Deltog i Lego Masters 2020 och jobbar nu heltid med att bygga åt olika kunder.

David Gustavsson

William Boyde

William Boyde

Maja Lundberg

Maja Lundberg

Viola Jenny Lindell

Har byggt med Lego sedan jag var liten. I tonåren blev det stopp som för så många andra. Men när jag  började jobba i en legobutik i Örebro så var det kört igen och intresset vaknade till liv. Jag gillar Fabuland. Det var stort när jag var liten på 80-talet. Lite nostalgi. Och Unikitty, det är min värld.

Viola Jenny Lindell

Jimmy Skoglund

 

Sergio Gonzales

Sergio Gonzales

Roger Ödebrink

Medlem och aktiv organisatör och administratör på Minivärlden (föreningen TågCentralen). Detta året är premiär för Roger. Han visar upp några LEGO-byggsatser som han samlat på sig.

Roger Ödebrink

Självklart kan du bygga själv också!

 

 

Du gillar kanske också...