Spöktåget 2023 – wow – alla vinnare

Hej alla spöken – vilka häftiga dagar vi hade på Minivärlden Helt fantastiskt med 506 besökare på två dagar. Och alla var lyckliga. Lyckligast var nog våra två vinnare av den stora godispumpan fullproppad...

Tomtetåget 2021

Tack för ett fantastiskt tomtetåg Knappt 200 besökare kom och levde ut alla sina känslor under tomtetågets två första dagar. (Du vet väl att vi kör även den 27/12). Fyra vinnare kunde koras efter...

Julbordsbonus

Sagan om den stora slumpen (based on a true story) Det var en gång en Gästgivargård i en liten by i kanten av sydvästra Småland. Det var en plats som de flesta kände till...

Spöktåget 2021

Vilket fantastiskt spöktåg vi hade i år!! 400 besökare 🙂 Tack alla glada och trevliga och läskiga besökare. Ni gjorde våra spökdagar till ett rent nöje.

Före viruset

Så här i efterhand kan det vara intressant att veta vad som hände på Minivärlden före allt snack och verkstad om Coronaviruset. Följ med i januari!

Nu är det ju(l) i november igen!

I november slogs rekordet för Spöktåget och i december slogs rekordet för vårt absolut mest populära evenemang, Tomtetåget. Det är fantastiskt kul att få bryta av arbetet i föreningen med sådana här publikmagneter.

Schultze spårar spår

Oktober 2019. Mycket folk och lite verkstad? Knappast. Här kan du botanisera i Kalmars besöksmål och en förstärkt landskapsgrupp. Och vad händer hos Dr. Schultze?

September igen

September har varit fullt av visningar, arbetsmöten, planering, städning, återhämtning, uppladdning, småfix och lite bygge här och var. Men det hände massor! Kolla in september-bloggen!

Högtryck!

Om det var högtrycksväder Sommaren 2018, så var det högt publiktryck på Minivärlden juli och augusti 2019. Vi tackar alla 3 405 besökare som besökt oss under 6 veckor. Då har vi inte räknat in x VIP-besök av grupper.