Sankt Martin-13

Den bild som alla möttes av denna kväll var hur Anders fick hjälp av Lelle att få ett fungerande mobilt bredband via trådlös router. Gun mutar Anders för att han ska göra det extra svårt för Lelle, som enligt Gun behöver lite utmaningar i datorvärlden. Han kan för mycket om sådant, tycker hon!Den bild som alla möttes av denna kväll var hur Anders fick hjälp av Lelle att få ett fungerande mobilt bredband via trådlös router. Gun mutar Anders för att han ska göra det extra svårt för Lelle, som enligt Gun behöver lite utmaningar i datorvärlden. Han kan för mycket om sådant, tycker hon!

Är Halloween inte över? Jo, nu plockas dekorationerna ned till nästa år.Är Halloween inte över? Jo, nu plockas dekorationerna ned till nästa år.

Fladdermöss plockas ned från taket...Fladdermöss plockas ned från taket…

...packas ihop ordentligt och läggs i egna TågCentralen-kuvert för att inte trassla ihop sig med varandra.…packas ihop ordentligt och läggs i egna TågCentralen-kuvert för att inte trassla ihop sig med varandra.

Var finns gripklon, frågade sig alla igår. Johan och Bodo letade överallt; magasin, under banan, på banan, i Bolmenrummet, verkstaden, på bordet i styrhytten men ingen gripklo. Johan kommenderade Lelle  att "släpp datorn och hitta gripklon". En minut senare hade Lelle hittat den! På golvet i Styrhytten. Johan måste skaffa glasögon...Var finns gripklon, frågade sig alla igår. Johan och Bodo letade överallt; magasin, under banan, på banan, i Bolmenrummet, verkstaden, på bordet i styrhytten men ingen gripklo. Johan kommenderade Lelle  att "släpp datorn och hitta gripklon". En minut senare hade Lelle hittat den! På golvet i Styrhytten. Johan måste skaffa glasögon…

Lelle fick då äran att ta de dekorationer som vi inte nådde.Lelle fick då äran att ta de dekorationer som vi inte nådde.

Håkan putsade rälsen mycket noggrant, och tog sedan en paus för att prata med arbetsskygge Jonte bakom Astons dekor.Håkan putsade rälsen mycket noggrant, och tog sedan en paus för att prata med arbetsskygge Jonte bakom Astons dekor.

Lokrengöring och kontroll av tågset stod på Bengts schema, med många intresserade...Lokrengöring och kontroll av tågset stod på Bengts schema, med många intresserade…

...och Kjell fyllde putsvagnar med rengöringsmedel. Bodo sorterade sina grejer.…och Kjell fyllde putsvagnar med rengöringsmedel. Bodo sorterade sina grejer.

Under fikat kom Bodo (Angelika jobbade) med Angelikas bakverk. I år hade hon gjort den extra stor. En hyllning till helgonet Sankt Martin. Innan fotografen hunnit fota, eller ens ta en egen bit, försvann ett ben! Som tur var tog fotografen egna bitar senare. Med råge!Under fikat kom Bodo (Angelika jobbade) med Angelikas bakverk. I år hade hon gjort den extra stor. En hyllning till helgonet Sankt Martin. Innan fotografen hunnit fota, eller ens ta en egen bit, försvann ett ben! Som tur var tog fotografen egna bitar senare. Med råge!

Under fikat hade vi mycket givande snack och genomgång av en diskussion på vår hemliga Facebook-grupp! Det har funkat mycket bra. Du som vill följa oss kan dock Gilla vår FB-sida: https://www.facebook.com/tagcentralenljungbyUnder fikat hade vi mycket givande snack och genomgång av en diskussion på vår hemliga Facebook-grupp! Det har funkat mycket bra. Du som vill följa oss kan dock Gilla vår FB-sida: https://www.facebook.com/tagcentralenljungby

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.